Leverans och betalningar

All leverans skär med UPS

Frakt kostnader

Fraktkostnaden beräknas per påbörjad kartong där växterna packas. Antalet växter i kartongen beror på deras volym enligt följande schema: 0,5 / 1, 2 och 4 liter (P9/C1, C2, C4).

Växt 0,5 / 1l Växt 2l Växt 4l
24 st. 15 st. 2 st.
 

Extra information

 1. Vi gör vårt bästa för att se till att växtmaterialet som levereras till våra kunder för plantering är starkt och friskt.
 2. Plantorna kan visuellt skilja sig från bilden i erbjudandet eftersom bilderna visar växten i full växt.
 3. Varan bör planteras så snart som möjligt, under lämpliga förhållanden.
 4. Årstid, väderförhållanden, jordförhållanden och sättet att sköta växterna har en betydande inverkan på växternas utseende och hälsa. Under höst- och vintermånaderna kan växterna ändra färg på bladen, bli avfärgade eller tappa dem – detta är en naturlig process och omfattas inte av reklamation.
 5. Detta gäller även blommor. Det faktum att en växt på bilden i erbjudandet har blommor betyder inte att den levererade plant till kunden under höst-vinter- och tidig vårperioden också kommer att ha blommor. Under denna tid är växterna i viloläge. Detta är en naturlig process.
 6. Om det finns tecken på sjukdom bör de rapporteras inom 7 dagar efter att varan har mottagits.
 7. Innan du lämnar negativ feedback eller har några klagomål angående kvaliteten på de köpta växterna, ber vi dig att kontakta vårt team via e-post eller telefon. Vi svarar gärna på alla frågor och tvivel och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Packning av växter inför transport

 1. Vi skyddar noggrant alla växter under transport. Krukan är täckt med en plastpåse för att förhindra att jord spills ut från den.
 2. Plantorna packas i speciellt utformade samlingskartonger, med dimensioner anpassade efter antalet beställda växter. Detta garanterar 100% säker transport.

 3. Om paketet är skadat, ber vi dig att fylla i en skadeanmälan i närvaro av transportören, eftersom alla våra försändelser är försäkrade.

 4. Plantlycka ansvarar inte för skador på växter som uppstår under transporten som utförs på kundens uppdrag.